diumenge, 25 de novembre del 2007

life guide



now you have something to do on those long taxi rides.
tothom atent al video i que n'aprenguin.
a partir d'ara només es balla el charleston.

8 comentaris:

Suzy Lee ha dit...

màrius i espinach, necessito un altre sopar amb molt de fum. però aquest cop enlloc de vi i foscor vull cosmopolitans i llums de colors.

Anna Espinach Llavina ha dit...

Fet. Molt fet. Després d caixes i caixes, estic tirada al terra del menjador de casa -ja he desmuntat el sofà-, en la meva última nit, mirant supermodelo i enviat sms al màrius. No és la millor nit de la meva vida. Cosmopolitan, please. Now. Or tomorrow.

Suzy Lee ha dit...

Són molt i molt estranyes les últimes nits. No t'adones que marxes fins la ultima nit. Ho organitzes tot des de fa dies, pero l'ultim dia encara queden caixes i caixes, tot va sortint dels seus recons. I quan arriba la nit penses que ja no tornaras a dormir alla, tampoc a mirar supermodelo, ni res de res (bé segur que el Marius espera que hi vagis a sopar algun dia!). Ara ja estas a punt d'arribar. Bueno els teus mobles perquè tu tornaras a marxar. Vine aviat!

Suzy Lee ha dit...

l'últim comentari era la marta, que s'empana. cosmopolitans sisplau. aquest vespre o avui o quan?
fa tants dies que tinc ganes de beure cosmopolitans i no ho aconsegueixo que això s'està convertint en una broma.

Anna Espinach Llavina ha dit...

ja n'has begut un, de cosmopolitan. El pròxim dia, jo també en beuré un. Ets a la cuina, però t'ho dic pel blog. Que bé que stic aquí!! Que felices seremos las dos -las tres- lilolilololiloli...

Anònim ha dit...

tuixen, no havia vist que necessitaves un sopar amb cosmopolitans i fum. mai n'he pres, de cosmopolitans, però a partir de la setmana et convido a un...

Anna Espinach Llavina ha dit...

què fem, tuixén? Tanta feina tens que no escrius mai més??

Carolisto ha dit...

Conec un fantasma que et demana excuses per espantar-te i que no cal que demanis perdó pas. Però estic amb l'espinach, escriu algo q ho fas molt bé i ens agrada molt!!!