dissabte, 8 de novembre del 2008

My love to Socialism

Mentre buscava un video bonic del Zapatero per escriure una entrada sobre quant l'admiro i l'irracional que són algunes, o la majoria, de les meves opinions, m'he trobat buscant-la a ella. Suposo que alguna cosa hi té a veure. No sé si sabria defensar-lo en un ampli i profund debat polític, no sé si és perque és del Barça, ni tan sols el trobo atractiu físicament, però cada vegada que veig una imatge del nostre president no puc evitar estimar-lo amb bogeria. No crec que mai més tinguem la sort de tenir un governant tan perfecte com ell.

No es tracta d'un amor generalitzat cap a qualsevol dirigent d'esquerres. L'Obama em sembla bé racionalment, però no em desperta cap impuls irrefrenable. Ni tan sols la Hillary Clinton, que per ser dona tindria més opcions, és santa de la meva devoció. La Segolene ho era una mica més, perque era guapa, però la van destrossar tan ràpid que el sentiment amorós es va convertir en pietat de seguida. Em meravellen els fonaments de les meves opinions.

Sí em passa el mateix, per exemple, amb Leo Messi o amb Matthew Perry a Friends: estimo la seva imatge, cada gest i cada paraula. A la Laila li interessa més la relació del Ross i la Rachel, i li cauen millor la Phoebe i el Joey, però jo tinc una predil·lecció especial per la parella de la Monica i el Chandler, una predil·lecció impetuosa i inexplicable.

Evidentment també tinc els impulsos contraris i odio profundament i perqué sí a l'inspector Grissom de CSI i a la Britney Spears des que es va rapar al zero. La cara de l'Aznar també em dóna ganes de vomitar, tot i que la imatge de Franco, que racionalment és de pitjor calibre, no em provoca cap sensació d'extrema repugnància.

Mentre buscava un vídeo bonic del Zapatero he descobert que la meva vida no es basa en Olivias Newton-Johns, ni en Debbies Harrys, ni en qualsevol princesa rossa de Walt Disney. Tot concorda. La Xuxa no només és rossa platí, sinó que inventa noves danses. I estic segura que les seves opinions són igual d'irracionals i infundades que les meves.